Bestill time

Bestill psykoterapi, gestaltterapi, coaching og hypnoterapi direkte her og nå. Bestill din terapitime på nett. Her kan du trykke på linken, og gå inn på timeplanen til Mentora for å bestille time selv. Du kan også sende en mail eller sms til linda@mentora.no / 40 40 47 07.

Dette gjelder om du ønsker gestaltterapi, coaching, samtaleterapi, psykoterapi, hypnoterapi, gruppeterapi, parterapi, individuell terapi - uansett tema. Vi møter deg der du er, og finner den terapeuten og den formen som du trives med. Vi gjør det sammen! Terapien er basert på relasjon - det er relasjonsterapi.

Ønsker du å være med på en åpen - pågående gestaltgruppe? Bestill plass eller sett deg på venteliste for terapi og videreutvikling sammen med andre. Hvert kurs eller hver runde er på 4 ganger a 2,5 timer, og prisen er satt ned til kr. 2900,- i denne perioden. Benytt sjansen til å erfare hva terapi kan gjøre for livskvaliteten.

Mentora tilbyr først og fremst gestaltterapi (psykoterapi) og hypnoterapi (psykoterapi) som sine retninger innen terapi.

Vi tilbyr også kreativitetskurs og kunst og uttrykksterapi. Se Mentoras film som eksempel på vårt uttrykk i 2014:

Mentora har laget en liten terapifilm som kan være terapeutisk i seg selv, med nydelig musikk av Trond Syversen og vakre bilder av Edyta Szalek og Thomas Gudbrandsen. Ordene er utvalgte og vi håper du vil ta deg tid til å se på filmen: "Håp om lykke". Her er ord og mening fra gestaltterapi, psykoterapi og terapiens mange kunstneriske uttrykk.
Se filmen her »