Om Mentora

Mentora er et faglig og profesjonelt fellesskap av psykoterapeuter og veiledere. Vårt team tilbyr tjenester både fra vårt kontor i Bergen, eksternt hos bedrifter og ute i offentlige tiltak og organisasjoner. Mentora jobber med å få mennesker til å vokse og finne seg selv. I gestaltterapi er endringsstrategien den paradoksale teorien om endring. Gestaltterapi har et pragmatisk, filosofisk og forskningsbasert vitenskapsgrunnlag.

Vi tilbyr ulike kurs til bedrifter, organisasjoner og grupper, og har et rammeverk som utgangspunkt, der vi skreddersyr opplegg etter ønsket struktur og ramme. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby og hva vi kan få til.

Vi jobber mest med mennesker i individualterapi, coaching eller veiledning, og har i dag over 600 kunder i vår portefølje. Vi har de fleste yrkesgrupper og stillinger representert: Selvstendig næringsdrivende, ledere, bedriftseiere, helsepersonell, pedagoger og butikkmedarbeidere, bibliotekarer, advokater, arkitekter, kommunalt ansatte, NAV ansatte, barnevernspedagoger, politi, leger, psykologer og psykoterapeuter.
Linda Nordskog, Carin Brandsrud, Edyta Szalek og Petter Moss.
Linda Nordskog, Carin Brandsrud, Edyta Szalek og Petter Moss.
Vi har registrert 25 firmaer og organisasjoner i vårt firmaregister, og kommer til å jobbe mer målrettet mot næringslivet i fremtiden.
Vi jobber med høytpresterende utøvere innen politikk, næringsliv og idrett, men disse krever konfidensialitet og vi er underlagt taushetsplikt etter Norsk lov. Vårt varemerke er diskresjon og ivaretagelse av våre klienter, og det er en av grunnene til at vår kundemasse har økt så mye de siste årene.

Les mer om våre terapeuter her »