Om hypnoterapi

 Det er Linda Nordskog som er registrert Hypnoterapeut hos Mentora, og hun har erfaring siden 2005. Hos Linda kan en time med hypnoterapi gi deg en stor lettelse både kroppslig, følelsesmessig og i tankene, fordi det er gjerne effekten av første time. En slags renselse for spenninger og blokkeringer. Videre kan du lære selvhypnose til bruk for egenterapi.
Hypnose passer perfekt som hjelp til selvhjelp, og du kan selv lære deg å gjøre selvhypnose.

Hvem kan ha nytte av en hypnotisør - hypnoterapeut?

  1. Alle som har behov for å få løst en psykologisk sperre, og trenger å komme videre.
  2. Ønsker du å slutte med en uvane så er hypnose effektivt. En terapipakke på 5 timer gir deg både endret vane og en god start på en ny fase i livet.
  3. Alle som ønsker å prestere ekstraordinært, og alle de som vil forbedre og øke innsatsen innen sitt talent eller som vil utvikle egen atferd og mental styrke. Alle som vil nå målene sine.
DU kan forbedre LIVET DITT. Hypnoterapi gir deg en kickstart. Videre vil vår psykoterapi gi deg videre vekst, kontroll og kontakt.

Sliter du med noe av dette?

  • Angst, angst for angsten, fobier, forventningsangst, prestasjonsangst, sjenanse.
  • Fobier for hva som helst.
  • Uvaner. Røyk - tobakk - nikotin - giftpinne. Snus. Sukker - godteri.
  • Stress, uro, nervøsitet, søvnproblemer.
  • Usikkerhet, motløshet, ensomhet.
  • Motivasjon, energi, konsentrasjon, studievaner, selvtillit, selvverd, selvstøtte.
Under terapien er det ingenting du skal prestere. Du skal kun følge instruksjoner som går på pust og fokus.
Hypnotisk somnabolisme er en naturlig bevissthetstilstand og fase mellom det å være våken og bevisst - og å være sovende og ubevisst. Hypnoterapi og den informasjonen du får under hypnose, kan delvis sammenlignes med å drømme. For kroppen oppleves drømmene like virkelige som våken tilstand. Når vi drømmer; følger øynene handlingen i drømmen, og ben og armer registrerer bevegelsene. Når vi øker hjerterytmen og pusten blir raskere. Drømmene våre er dessuten alltid assosiert med lyster. Hvis den delen av hjernen som er tilknyttet lyster blir skadet, drømmer vi rett og slett ikke lenger.
Selv om hjernen er like aktiv når vi drømmer som når vi er våkne, er ulike deler av den aktive. Dette på grunn av de forskjellige kjemiske miljøene i de aktuelle delene av hjernen. Kjemikalier som er assosiert med refleksjon og realistisk tenkning, blir redusert til null når vi sover. Kjemikalier som er assosiert med følelser og evner til å trekke forbindelser, øker kraftig. Og ettersom skaperkraft oppstår ved at man trekker uvanlige forbindelser, er drømmetiden en periode der kreativiteten er på topp.

 Hypnoterapi er et unikt verktøy for å åpne opp for kreativitet, finne ut av valg og se sammenhenger. Du kjenner kanskje noen som har sluttet å røyke ved hjelp av hypnose, eller kjøpt seg en røykeslutt pakke som vi sier her. Det er vel den beste gaven du kan gi deg selv, og det er en form for terapi som de fleste vil finne svært fascinerende. Hvis du ønsker varig bedring, må du endre deg selv. Du må sannsynligvis endre både livsoppfatning og hverdag. Dette hjelper vi deg med.

Jeg arbeider gjerne med dine polariteter for å finne frem til din opprinnelige balanse, dine ressurser og din styrke. Jeg jobber med hypnoterapi med ett spirituelt og eksistensialistisk utgangspunkt.

Jeg har utviklet helt spesielle metoder for å fjerne blokkeringer og smerteenergi som sitter i organismen, og klienten merker at dette forsvinner mens jeg jobber. Det er ingen andre som jobber på denne måten med klientene, fordi jeg selv har utviklet denne type behandling gjennom 10 år. Jeg kan love at du vil merke lettelse, endring og en ny kraft etter hver terapi time.

Dersom du vil slutte med en uvane hos meg, som for eksempel å røyke giftpinner, så skal jeg gjøre mitt beste for at den delen av deg som vil røyke skal bli en alliert som hjelper deg med å avslutte denne avhengigheten. Bivirkningene er mange: økt selvkontroll, lettelse, glede, jubel og stolthet.

Hypnoterapi er terapeutisk bruk av hypnose. Klient og terapeut samarbeider om å oppnå en så dyp avslapning at klienten er mottagelig for forslag og instruksjoner. Når klienten velger å gjøre det som blir sagt, så går hun / han i hypnose. Du er hele tiden våken, du styrer det hele selv og du vil huske timen etterpå. I hypnose har du spisset fokuset mot det som er viktig for deg, innover i deg selv, og du er i deg selv på en måte som gjør deg trygg, rolig og gir deg en følelse av kontroll.

Hypnose kan brukes til mye:

Vektreduksjon, røykeslutt, sukkerslutt, snus-stopp, uro / angst, lav selvtillit, idretts / sportshypnose,eksamensnerver, kroppsbygging, salgsteknikk, forhandlingsteknikk, sceneskrekk, søt / salt sug, spilleavhengighet, søvnproblemer, tannlegeskrekk, styrking av immunforsvaret, helse-oppgradering, narkotika misbruk, alkohol problemer, ankre opp gode tanker, følelser og fornemmelser, smertelindring, smertefri fødsel, kvalme under graviditet, fobier, vannskrekk, konflikthåndtering, sosial angst, panikkanfall, øke kreativiteten, selv hypnose, mental trening, fokus, ta vanskelige valg, sorg og tap, få mer energi, fantasireiser, rekreasjonshypnose / ferie, frykt for å holde taler, overspising, kontroll over sinne, sjalusi, rødming, tålmodighet, depresjon, mareritt, seksuelle utfordringer, neglebiting, treningslyst, slutte å utsette, flyskrekk.